Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas cheesecake med choklad och pecannötter

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En variant av cheesecake med både digestivekex och marylandcookies till botten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa kex , cookies och kakao. Blanda i det smälta smöret. Tryck ut i en form med löstagbara kanter (24 cm i diam) och förgrädda bottnen i mitten av ugnen, i 175 grader, i cirka 7 minuter. Låt den svalna.
  2. Sänk ugnen till 130 grader. Smält chokladen i vattenbad. Vispa philadelphiaost, kesella, strösocker och fröna ur en urskrapad vaniljstång krämigt i en skål, rör sedan i äggen ett i taget.
  3. Blanda chokladen i smeten och häll den över kexbottnen. Garnera ytan med hela pekannötter. Grädda kakan i 130 grader i cirka 40 minuter. Låt svalna i kylskåp minst 1 timme innan servering. Garnera gärna med lite siktad kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.