Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas Cinnamon chocolate chip cookies

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Dessa ljuvliga chokladkakor med kanel fullkomligt smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör, salt, strösocker, farinsocker, vaniljsocker och kanel krämigt. Tillsätt ägg och vispa lite till.
  3. Rör ner vetemjöl med bikarbonat och forma till en deg, tillsätt grovhackad choklad.
  4. Forma degen till en rulle, plasta in och låt den vila i kylen någon timme.
  5. Forma 12 bollar av degen och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper.
  6. Grädda kakorna gyllene 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.