Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas grillmarinerade kanelkyckling

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En exotisk marinad med honung och kanel ger kycklingen fantastisk smak och frasigt skinn. Laga den bekvämt i vanlig ugn eller grilla, för stämningens skull, under passning över kolgrill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd grillen eller värm ugnen till 225 grader. Dela varje kyckling i 4 delar. Mosa ihop kryddmarinaden i en mortel och gnid in kycklingdelarna med blandningen. Marinera en stund, gärna en timme.
  2. Kolgrilla kycklingdelarna ca 20 min på varje sida eller ugnstek 30 min mitt i vanlig ugn, tills de är genomstekta, köttsaften ofärgad och innertemperaturen är 70 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.