Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas juliga chokladprickar

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Choklad är alltid gott, och hör julen till. Leilas juliga chokladprickar är inte bara goda utan även en fröjd för ögat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Temperera chokladen: Smält 100 g av chokladen i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Ta av från värmen.
  2. Smält ner resten av den finhackade chokladen under omrörning tills chokladen tjocknar och går ner i temperatur.
  3. Klicka ut små prickar på en plåt med bakplåtspapper och tryck fast en pekannöt, ett guldnonstop, några torkade tranbär och pistagenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.