- Serverar: 1 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Dom är verkligen otroligt goda!!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader, varmluft.
- Vispa ägg och strösocker pösigt.
- Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao i en skål.
- Sikta mjölblandningen i äggsmeten och vänd försiktigt ihop smeten.
- Smält smöret och blanda det med vattnet, rör ner det i smeten.
- Klä en plåt, cirka 40 x 35 centimeter med bakplåtspapper och häll i smeten.
- Hacka knäckchokladen grovt och strö över smeten.
- Grädda kakan i cirka 15 minuter (den får inte bli torr), prova med en sticka. Låt svalna.
- Koka upp grädden, häll i espressokaffet och rör i 200 gram finhackad mörk choklad.
- Låt glasyren svalna något och bred den över kakan.
- Strö över kokos och servera skuren i rutor
Publicerat den
16 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
För EN person??!! Nog verkar det smarrigt men klarar man att smälla en hel långpanna själv? ;-)
Denna kaka är underbart god, synd bara att det är en sådan kaloribomb. Men har ni inte testat så gör det.
Gott med en kaka som inte är så söt utan har en "vuxen" och riktigt chokladig smak. Mums!