Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas kefta med grillad stenfrukt och tomatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man kan göra som jag, utesluta kalvfärsen och använda vanlig fläsk eller nötfärs, dock inte lamm då detta vore lika oetiskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs med riven vitlök, mycket fint hackat citrongräs och chili, samt salt och peppar.
  2. Rulla färsen till avlånga korvar och trä på spett. Ringla lite olivolja över köttfärsspetten, och smörj/pensla försiktigt spetten.
  3. Dela och kärna ur stenfrukten, dela tomaterna. Blanda tomater och frukt med socker, olja, salt, peppar och grilla dem och köttfärsspetten.
  4. Varva grillad tomat och frukt på ett fat och riv över mozzarellan och basilikan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.