En fin och smidig pizzadeg är grunden till en riktigt god pizza.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jätte god pizza botten...
Mycket lättarbetad pizzadeg. Kommer använda detta recept igen.
Jättebra recept, vi håller oss till det här i framtiden:)
jättegod deg! blev tillräckligt till 2 st mozarella pizzor. är lite ny på detta med pizzabakning, men rekommenderar verkligen detta recept till andra nybörjare då det är lätt att lyckas. tips för ovana pizzabagare är att kolla detta med tiden i ugnen beroende på pizzans tjocklek och hur stor man väljer att göra, för det är lätt att man får 'knäckebröd' om degen är för tunn. själv vart ca 7-10 min perfekt till mkt tunn botten (ca ½ cm i ogräddat tillstånd) på hel bakplåt. men man får prova sig fram, det är mitt tips!
En mycket god och lättarbetad pizzadeg
Blev supergod pizza! Som även var lika god att värma i micron dagen efter!=)
Härlig deg, lätt att jobba med! Kan klart rekomenderas! :-) Mvh Marie
God och smidig deg! Tack// J
Suverän deg, superlätt att jobba ut, skall bli spännande att smaka på den också. Den står i ugnen just nu och bara vääääntar. Degen får absolut högsta betyg.....MVG. Kram.............Tiol
Måste återigen få berömma denna fantastiska pizzadeg. Nu kommer detta recept också att hamna hos vår engelska vän som är på besök hos oss. Hon tyckte det var den bästa pizzadeg hon någonsin ätit, ett riktigt gott betyg, och jag håller verkligen med henne. Vi är så glada att vi fått ta del av detta receptet . STORT TACK! mvh Tina
Härligt ! Denna får bli standard hemma hos mig. Jag gjorde halva receptet och det räckte till 2 full size Calzone :)
Hej, ett bra recept med god smak. Jag har ett liknande, men utan olja, utan socker. Flingsalt använde jag inte för det hade jag inte. Helt klart kommer jag att göra om detta, olivoljan bidrog nog till att det blev lite annorlunda än mitt...
Nu har jag gjort Pizzan med Vetemjöl special och kan konstatera att den blir bättre och frasigare..Jag lämnar min Pizzeria helt ,då denna är sju resor bättre. Mitt tips är att ha den i ugnen 10 min i ugnen 225 grader. Denna deg är miljoner bättre än dom jag prövat och tro mig jag har testat 10 st olika...
Detta var en supergod pizzadeg. Hela familjen gav den högsta betyg! Tack från oss!
Jättegod pizzadeg!!!! En ny favorit.
Enkel deg att göra och det blev super gott!
mkt god deg
Helt underbar deg :)
smidig och mkt lättarbetad deg. Tack för ett bra recept! :-)
Tack för alla underbara kommentarer! Detta är oxå en favorit hemma hos oss. Sedan jag fann detta recept har jag alltid vetemjöl special hemma. ;-)
En underbar deg, smidig och lättbakad och framför allt god. En klar favoritdeg till våra pizzor numera.
Här kommer ett jättebra tips ! Sätt ugnen på 225-250 grader lägg pizzan på en plåt och sätt den allra längst ner i ugnen på botten i 5 min höj sedan plåten till mitten av ugnen 5-10 då får ni en krispig botten och en perfekt höjd på pizzan..
Jag vill veta om pizzadegen går att frysa in och ta en bit då och då?
Bästa receptet på pizzadeg jag har provat, nu slänger jag mina andra:) Tack för ett superbra recept!
Den bästa pizzadeg jag nånsin gjort och suveränt god.
Toppenrecept! Kommer absolut att användas fler gånger!
superbra recept !
Super. Jag fick deg över ock lät det stå i kylen till dagen efter. Funkade lika bra att använda då. Jag fick 4 normalstora pizzor av degen. Krispiga kanter och den där nybakta smaken i resten. Jag använde vanligt mjöl och det funkade bra men jag ska ändå testa med vetemjöl special nästa gång. Tack.
Äntligen ett bra pizza degs recept!
Jag tyckte jag kavlade jättetunt, men de blev typ som panpizza. Dock väldigt gott!
Superbra ..rekommenderar till mina vänner detta recept
Tack för receptet, nu behöver jag recept på den perfekta tomatsåsen.
Låter bra. Ska testa imorgon. Återkommer med mitt betyg när vi smakat. ;)
Super bra recept. Det här kommer helt klart vara det receptet vi använder i fortsättningen. TACK för receptet.
Bra recept! Gjorde halva satsen igår och fick två fina pizzadeg. En av dem gräddades och blev god och lite knaprig. Hade i färsk basilika i degen samt lite rågmjöl och mesquite mjöl :) Funkade perfekt.
Supergod pizzadeg, vi har tidigare haft dåliga recept, men här kommer "tummen upp"!!!!!! Vilket recept, supergott var det! Detta recept kör vi med nu.