Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas Rocky Road

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vårt nya favoritgodis i familjen. Själv uteslöt jag nötter (allergiker) och tog i lite mer utav det andra goda istället. Fruktansvärt gott! Busenkelt dessutom! Detta måste bara testas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).
  2. Blanda samtliga ingredienser.
  3. Fyll smeten i en plåt , cirka 3 cm tjock (gärna klädd med bakplåtspapper) och låt stelna i kylskåp.
  4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger, och sedan i hur stora bitar som passar din smak.
  5. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • TinaHarde 23 december 2009

    Mmm ... vilket fantastiskt godis!!! Alla som har fått provsmaka blev väldigt förälskade i detta godis, det är gott med de salta jordnötterna som bryter av smaken! Jag tog 400 g ljus choklad och 200 g mörk choklad istället, och det blev väldigt bra :-)!

  • Tiraa 30 december 2011

    Gjorde detta igår, gud vad gott det var!!:) En klar 5:a!

  • Lollo7 22 december 2012

    Riiiktigt goda, precis i min smak, en solklar 5:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.