Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas scones med råsocker och mandelspån

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Dessa scones är väldigt goda och går mer åt det söta hållet. Mina barn fullkomligt älskar dem!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Rör samman vetemjöl, bakpulver, råsocker och salt. Rör ner smör. Vispa samman ägg och mjölk och rör ner i bunken till en deg. Dela degen i 6 delar, lägg på plåt med bakplåtspapper, platta till dem något. Pensla med ägg och strö över mandelspån och råsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.