Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas varma choklad med chili

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Varm choklad är gott i sig, här för det extra sting med chili och kanel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kakao, muskovadosocker, chili och kanel i en stor kopp.
  2. Värm mjölken.
  3. Slå på en liten skvätt av den varma mjölken i kakaon och rör om tills det blivit en smet.
  4. Häll på resten av den varma mjölken, toppa med lättvispad grädde och strö över lite muskovadosocker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frucaos 11 november 2010

    Lägger ett litet alternativ här - jag provade att smula en torkad piripiri, lägga den i 2.5 dl mjölk, hetta upp, sila bort piripirin och så göra varm choklad på mjölken. Lite kanel på till slut. Det värmde gott i både kropp och strupe! Räknar med att den här också är god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.