Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lejondals Slottskakor

 
  • Serverar: 35 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Något gott till kaffet. Själv använder jag Dooleys och tycker att det blir godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka chokladen. Rör ihop smör, socker, vaniljsocker, Bailey´s, sirap, mjöl och bakpulver gärna i matberedare.
  2. Rör ner chokladen för hand och forma därefter kulor som lägges glest på bakplåtspappersklädda plåtar. Grädda mitt i ugnen ca 12 min i 175 grader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.