Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lemon Curd

(2 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod Lemon Curd. Perfekt att använda till min Lemon Curd Paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv skalet och pressa ur saften ur Citronerna. Smält smöret och blanda i sockret.
  2. Lägg gelatinbladet i kallt vatten. Ta kastrullen med smöret och sockret från värmen. Häll i Citronsaften och skalet.
  3. Vispa ihop äggen och häll dem i smör och socker blandningen. Rör om ordentligt och låt det sjuda i 15 minuter. Rör hela tiden.
  4. Ta kastrullen från värmen. Krama ur det mesta av vätskan från gelatinbladet och blanda ner den i krämen tills den har smält.
  5. Häll upp i en väl rengjord burk eller använd till Lemon Curd Paj.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • AmandaN 9 juni 2008

    Så grymmmmt god:P

  • begeanka 8 oktober 2008

    kanongod

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.