Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lemon curd pie - Rawfood

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Härligt fräsch paj med citronsting! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajbotten: Mixa mandel och kokos i mindre bitar i en matberedare. Tillsätt aprikoser, vanilj, kokosolja och salt och mixa till en massa. Tryck ut massan i en pajform, 20-24 cm i diameter, klä även 2 cm upp på kanten.
  2. Fyllning: Mixa kokosflingorna i en matberedare till en fuktig massa. Det tar ett tag innan kokosen slås sönder och släpper ifrån sig oljan. Så mixa på! Tillsätt resten av ingredienserna och mixa så slätt som din mixer förmår.
  3. Bred ut fyllningen över pajbottnen. Låt stelna i kylen i ca 2 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.