Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lemoncurd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Har gjort den flera gånger och den är lika god varje gång! Håller 1 vecka i kylskåp.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman ägg och socker lite lätt och häll i en djup kastrull tillsammans med citronerna och smör. Vattenbad: sätt kastrullen i en större kastrull och rör, den ska absolut inte koka, hela tiden tills den tjocknar vilket tar några minuter. Ställ åt sidan och låt curden svalna för att sedan hällas i en perfekt ren glasburk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.