Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas grova bröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Har fått receptet av en arbetskamrat och brödet blir verkligen gott!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser. Blanda ner ägg, sirap och yoghurten blandad med mjölken. Slå smeten i 2 smorda avlånga formar. Grädda i 200º i ca 75 minuter på nedersta falsen i ugnen. Täck formen med aluminiumfolie efter 60 minuter, så att inte brödet blir för mörkt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 26 januari 2010

    Jättegott bröd. Passar mig perfekt....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.