Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas kycklingpanna

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Strimla purjolöken och paprikan. Skär kycklingfiléerna i småbitar och bryn dem i oljan. Lägg i purjolöken och paprikan och låt det bryna med en stund. Tillsätt kryddmixen och låt små puttra i ca 3 minuter. Häll i grädden och créme fraiche och låt sjuda på svag värme några minuter. Majskorna tillsätts mot slutet så att de blir varma i kycklingpannan. Serveras till ris eller nudlar med en sallad och färskt bröd.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Bistron 9 juli 2009

    Underbar rätt, hela familjen öste beröm över maten! Detta kommer lagas många gånger!

  • Scorrp 15 juli 2009

    tok älskade denna rätt, såååå himla god, den kommer göras många gånger här hemma

  • AnnaSmyckeform 28 augusti 2009

    Ett bra och gott recept, blev lite väl starkt av fajitaskryddan bara. Testar nog med tacokrydda nästa gång :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.