Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas rosenmuffins

 
  • Serverar: 12-24 portioner
Skriv ut

Passa på att baka och njuta av dessa muffinsen, nu då rosorna blommar för fullt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 190°C. Vispa grädden och rör i sockret långsamt. Tillsätt ett ägg i taget. Sikta ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver samt ungefär en näve finfördelade rosenblad. Häll smeten i formarna och grädda 25-30 min. Låt muffinsen kallna. Glasyr: vispa äggvitan till skum, rör ner florsocker, vaniljsocker, citronsaft och finfördelade rosenblad. Rör till en jämn glasyr och bred på muffinsen. Dekorera gärna med rosenblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.