Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas senapsströmming

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Äter jag inte dessa strömmingar med jämna mellanrum, så får jag abstinensbesvär.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg strömmingen med skinnet nedåt på kryddat rågmjöl, salt och vitpeppar, lägg en sträng senap på, strö på ganska rikligt med dill. Lägg på den andra halvan av strömmingen och panera den också. Stek i medelvarm panna. Jättegod både som varm till potatismos, eller på hårt bröd. Mums, mums.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.