Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lena´s snabba senapsill

 
Skriv ut

Jag gör alltid dubbel sats av senapsåsen till jul, tar undan hälften och har som sås till gravad lax, jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll lagen från sillen och låt bitarna rinna av väl, gärna på hushållspapper så att inte kvarvarande lag tunnar ut såsen.
  2. Blanda allt - utom oljan - med elvispen till såsen. Tillsätt oljan lite i taget under elvispning till såsen börjar tjockna.
  3. Skär matjessillen i smala sneda bitar och blanda ner sillen i såsen. Låt gärna sillen stå över natten i kylskåp innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.