Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas Spaghettisås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Laga en stor sats och frys in i mindre förpackningar. Perfekt att ta fram en påse till matlådan om det finns pasta, potatis, linser, ris, bönor eller annat...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att fräsa löken i matfettet i en stor gryta. Lägg i tomatkross, grovt rivna morötter, buljongtärningar, tomatpuré och oregano.
  2. Späd med vattnet. Koka allt 30 minuter. Rör ner creme fraichen och smaka av.
  3. Servera med mycket hackad persilja till varm spagetti.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marielotta 16 augusti 2008

    Hej, denna spagettisås tycker vi mycket om. Vi varierar med att blanda i köttfärs så den inte blir vegetarisk. Anna Bergström är min favorit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.