Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas tacokött

(5 kommentarer)  
Lenas tacokött Lenas tacokött
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den blev kanongod tyckte familjen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram köttet och låt det bli halvtinat. Skär köttet i skivor sedan i strimlor, sedan steker du på allt kött tills det är klart och sedan tillsätter du tacokryddan och gör som det står på påsen.
  2. Då detta kokat in så läggs det över i en ugnsform. Slå över grädden och den rivna osten. Grädda i mitten av ugn på 200 grader. Koka ris till detta. Gratängen är klar efter ca 20 min. Beror kanske lite på ugnarna är men tills färgen är fint brun.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Hannisch 20 augusti 2009

    Mmm...det där lät gott! Måste jag laga!

  • FarmorMaya 21 augusti 2009

    Det här ska vi testa i helgen.

  • liem 25 augusti 2009

    Det var jätte gott. Det blir att jag gör det fler gångar.

  • Varaanders 10 september 2009

    Denna testar jag på lördag. Åtekommer med resultatet.

  • monicadanell 16 december 2009

    Det här gjorde jag idag när min son skulle komma på lunch jätte gott kommer att göra flera gånger 5 p monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.