Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lenas tekakor.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 36 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god och luftig tekaka,som brukar gå hem hos de flesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mjölk o havregryn kokas till en gröt marg. rörs ned, Låt svalna. Till ca. 37 gr. rör i honung,jäst,salt och vetemjöl. Baka ut direkt (ganska lös deg) 36 bullar som plattas ut på plåten.
  2. Låt jäsa 35 min. baka i 250gr. ugn i 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • patlican 6 juni 2008

    Jättegoda mjuka tekakor. Mums

  • Missy_2 28 augusti 2008

    Dessa tekakor vart mycket goda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.