Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lennarts våfflor

(4 kommentarer)  
Lennarts våfflor Lennarts våfflor Lennarts våfflor Lennarts våfflor
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Helt otroligt lätt recept och framför allt är de goda!

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp yoghurten, knäck äggen och rör el vispa ihop med handvisp. Smält smöret och häll i . Tillsätt därefter de torra ingredienserna till en jämn smet. Därefter är det bara att börja grädda våfflorna. Man behöver inte pensla våffelgärnet med matfett (det är det som är det fina!) Stek på och servera med sylt och grädde, mums!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Mellanbellan 3 april 2009

    Ja de var verkligen goda. Tack för ett bra recept. Hoppas du inte misstycker att jag lägger in ett foto men du kan ju ta bort det isåfall.

  • LaJefa 4 april 2009

    Mumms...nu blev jag sugen på våfflor...så dessa ska jag testa. Tyvärr finns det ej filmjölk där jag bor utan tänkte testa med yoghurt naturell, men det bör väl funka det oxå...hoppas jag :-).

  • LaJefa 5 april 2009

    Hola! Ja, som du ser så funkade det bra med yoghurt naturell...blev supergoda...speciellt med frukten till. Försökte fixa till lite exotiska bilder till dina goda våfflor...hoppas att du uppskattar dem.

  • cathjo 6 april 2009

    Tackar så mycket för de fina bilderna!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.