Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leverbiff med aromsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med ett gott aromsmör kan de flesta minutbiffar bli riktigt festliga. Räknar ni kalorier servera enbart hackade oliver och krasse till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först aromsmöret: hacka oliverna, klipp krassen och blanda detta med smöret. Forma en rulle och rulla in den i fuktat smörpapper. Lägg rullen i frysen att stelna. Stek leverbiffarna ca 2 - 3 min på varje sida. Servera med skivat aromsmör, potatis och broccoli.
  2. OBS! Det är behändigt att ha en eller ett par rullar i frysen. Gott till allt slags minutstekt kött och fisk och farmför allt i bakad potatis. 2 månader kan man lagra väl inslaget smör i frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.