Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

leverbiffar med champinjonsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

lchf - leverbiffar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa lever, linfrö och äggen i en matberedare. Blanda färsen med grädden, krydda. Rör försiktikt ihop leverblandningen med färsblandningen. Klicka ut och stek i rikligt med smör ca. 3min. per sida.
  2. Sås: Finhacka löken. Fräs lök och champinjoner i fettet från biffarna ca. 5-10min. Häll i grädden & kryddor låt fräsa ytterligare ca 5 min. Rör till sist i crème fraichen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.