Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Levergryta 1

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Viktväktarberäknat 3p/port

Ingredienser

Instruktioner

Skär levern i bitar. Skala och skiva lök och morötte och strimla vitkålen. Skär paprikan i bitar. Bryn levern i en fettsnål panna. Lägg över den i en gryta och lägg i grönsakerna utom tomaterna. Tillsätt salt och kryddor och häll på buljongen. Låt alltsammans koka på svag värme i ca 20 minuter. Skär tomaterna i klyftor och lägg ner dem. Låt grytan småkoka i ytterligare ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.