Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här gör jag alltid när jag köpt ungnötslever. Den är god...

Ingredienser

Instruktioner

Skär levern i tärningar. Knaperstek baconet. Skär äpplena i bitar,och löken i klyftor. Bryn levern i en stekpanna,slå sen på lite vatten och efterstek. Lägg i lök och bacon, samt äpplena. Rör om och salta och peppra. Slå på grädden och låt allt koka ihop. Servera med potatis och lingon.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ansobanso 29 oktober 2009

    Väldigt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.