Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Levergryta med majs och gröna ärtor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

6 poäng/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa levern fri från hinnor. Skär i bitar, ca 2x2 cm. Blanda mjölet och kryddorna i en plastpåse, lägg i leverbitarna och skaka om. Klipp ett hål i plastpåsens nedre hörn och låt överblivet mjöl rinna bort.
  2. Lägg de klippta baconettebitarna i en kall panna och knaperstek. Tillsätt löken och leverbitarna och stek 4-5 minuter.
  3. Slå på buljongen och grädden och koka upp. Tillsätt majs och ärtor och ge grytan ytterligare ett uppkok.
  4. (Kapris och äppelklyftor kan också få plats i grytan).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.