Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Levergryta med senap och rosépeppar

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

4 points/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek löken på svag värme i margarinet och ta upp den och lägg åt sidan. Öka värmen och stek levern på stark värme. Tillsätt senapen och sojan och rör om. Späd med vin (eller vatten) och sjud någon minut. Avsmaka med salt och peppar och red skyn till sås med maizena, utrört i vin (eller kallt vatten). Strö över rosépeppar till serveringen
  2. Servera med ris och en sallad.
  3. Familjetips: Man kan utesluta vinet och istället ta samma mängd matlagningsgrädde 4%.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.