Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leverstuvning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

mmm

Ingredienser

Instruktioner

Skär levern i bitar stek den med purjo och svampen Tillsätt kryddor och grädde låt puttra i 15 min gör en redning och slå över tills den blir ganska tjock. (Om man vill kan man ha i paprikor i olika färger de blir också gott) servera med ris

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sva 29 januari 2015

    Riktigt god Leverstuvning. Kommer att laga den fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.