Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leverstuvning

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den är super.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär levern i bitar, bryn dem runt om, lägg över i en gryta. Bryn champinjoner och purjo rör ner det tillsammans med levern. Krydda och häll på grädden och en skvätt soja. Låt puttra medan riset kokar. Red av levern så det blir en stuvning.
  2. Serveras med ris och lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • asamariah 30 januari 2009

    Supergod och lättsam att göra. Perfekt vardagsmat.

  • thaiemigrant 16 januari 2015

    Tänk att thai-grislever kan smaka så gott! Jag lagade 3-dubbel sats, pudrade levern, bytte ut purjolöken mot vanliga lökar och kryddade extra med paprikapulver.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.