Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leverstuvning med morötter.

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Omtyckt av alla

Ingredienser

Instruktioner

Levern spolas med kallt vatten, torkas och skäres i tärningar. Även morötterna ansas och skäres i tärningar. Levern och morötterna brynes i en gryta, mjölet strös över och allt blandas om. Salta och peppra. Kokande vatten spädes på och stuvningen får långsamt koka omkring 1½ -2 timmar. Stuvningen smaksättes och kan serveras i en bård av kokt ris,pressad potatis eller potatismos

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.