Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Libanesisk limekyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfileérna i 1,5 cm breda bitar.
  2. Rör ihop ingredienserna till marinaden i en skål, lägg i kycklingen och marinera i kylen över natten. Vänd bitarna då och då.
  3. Ta upp bitarna ur marinaden men ta vara på marinaden.
  4. Stek kycklingen i olivolja på medelstark värme i 5 - 10 minuter tills de är genomstekta och har fått fin färg. Rör i marinaden och låt puttra nån minut. Servera kycklingbitarna med hummus i pitabröd.
  5. OBS! Det är viktigt att marinaden som kycklingen har marinerat i verkligen får koka upp p.g.a bakterierna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.