Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Libanesisk yogurt

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ett måste till mezerätterna! Att doppa pitabröd i! Eller till grillmaten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yogurten med övriga ingredienser. Hur mycket kryddor samt vitlök man vill ha får man smaka sig fram till. Det är så olika hur smakrikt man föredrar.
  2. Servera gärna på ett vackert fat, med ringlad olivola över samt dekorera med oliver.
  3. Ett absolut måste till mezebordet. Bordet är inte komplett utan =)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gittan47 22 mars 2008

    Under bart god

  • zezza 3 november 2009

    En 5:a! Tack!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.