Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Libanesiska pita-chips

 
Skriv ut

Gott och lite annorlunda tilltugg till drinken...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär itu pitabröden.
  2. Lägg insidan uppåt och ringla lite olivolja över. Strö rikligt med Zahtar över pitabröden och grilla i ca 2-3 minuter.
  3. Skär pitabröden i små trianglar och servera separat eller tillsammans med en dip och ät som en traditiomell libanesisk aptitretare.
  4. Serveringsförslag: Zahtar ger fantastisk smak till sallader eller som dip med olivolja och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.