Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Libanonkaka

(1 kommentar)  
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Skulle bli en kladdkaka, men kakan ville inte det. Men den gick att äta ändå, förstås. Har blandat i en del smaker som ska vara typiska för det Libanesiska köket, därav namnet på kakan. Den kan lika gärna heta Libanesisk pepparkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180º (varmluft).
  2. Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Smält smöret.
  3. Blanda alla övriga ingredienser i en skål, det smälta smöret sist. Häll smeten i formen.
  4. Grädda i ugnen ca 30 minuter.

Kommentarer (1)

  • gunnebo 3 juni 2010

    Jag har en burk Halawa pistage som ingen äter ska testa detta recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.