Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liis-Karins räkbakelser

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Supergoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ut en rundel med ett litet glas ur varje brödskiva. Blanda ingredienserna till en smet. Fördela hälften av smeten på hälften av rundlarna. Lägg på de övriga som lock. Bred sedan smet ovanpå och på sidorna. Låt stå och dra i kylen 1 dygn.
  2. Ta ut ur kylen och rulla varje bakelse i finhackade ostbågar. Dekorera var och en med 3-4 räkor, kanske lite löjrom eller svart kaviar, en tunn liten citronskiva och en dillvippa.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matis17 4 februari 2010

    Det här var jätte gott, mm ;).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.