Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liis-Karins räkbakelser

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ruvat ett tag på detta recept men har inte hunnit testa på det än, men visst låter det ovanligt och gott med krossade ostbågar :-)

Ingredienser

Instruktioner

Ta ut en rundel med ett litet glas ur varje brödskiva. Blanda ihop fyllning och lägg ihop skivorna tre och tre med fyllning mellan. Ställ kallt en stund. Rulla sedan i krossade ostbågar, ställ bakelserna på ett fat. Dekorera med räkor, löjrom, dill och citron

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Bappi 7 april 2008

    Underbart god, men jag hänvisar till Förrätt med ostbågar så att man slipper väga ingredienserna. Det var den bakelsen jag gjorde och receptet heter Förrätt med ostbågar och finns på Matsidan :-)

  • azlan_lena 9 april 2008

    Efter god kritik och bombning så blir detta en stjärnsmäll

  • Amamatryd 31 oktober 2010

    Detta är en jättegod förrätt, rekommenderas varmt!

  • Nilam_74 30 december 2011

    Fantastiskt gott! Detta har blivit en klassisk nyårsförätt hos oss. Vi hoppar över kaviaren i röran och så brukar jag skära formfranskan i trekanter och lägga i tre lager med röra emellan och runt om- det underlättar när ostbågarna ska på :)

  • dolores 2 januari 2012

    vad gör man när det har "stormat" för mycket till nyår och inte kan få tag på havskräftor??? Jo gör Liis-Karins räkbakelser istället. Gott !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.