Har ruvat ett tag på detta recept men har inte hunnit testa på det än, men visst låter det ovanligt och gott med krossade ostbågar :-)
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Underbart god, men jag hänvisar till Förrätt med ostbågar så att man slipper väga ingredienserna. Det var den bakelsen jag gjorde och receptet heter Förrätt med ostbågar och finns på Matsidan :-)
Efter god kritik och bombning så blir detta en stjärnsmäll
Detta är en jättegod förrätt, rekommenderas varmt!
Fantastiskt gott! Detta har blivit en klassisk nyårsförätt hos oss. Vi hoppar över kaviaren i röran och så brukar jag skära formfranskan i trekanter och lägga i tre lager med röra emellan och runt om- det underlättar när ostbågarna ska på :)
vad gör man när det har "stormat" för mycket till nyår och inte kan få tag på havskräftor??? Jo gör Liis-Karins räkbakelser istället. Gott !