Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lilian Mannerströms fantastiska köttbullar

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Urgoda är dessa köttbullar... De kan ta sin tid att laga, men kämpa på, avnjut och frys in resten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop gräddmjölk, ströbröd, ägg och vatten till en smet. Låt stå en stund. Skala lökarna, riv en av lökarna på ett rivjärn, finhacka och stek den andra gyllenbrun. Mosa sönder potatisen med en gaffel. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med kryddor. Provstek en köttbulle för den rätta kryddningen. Ett tips från Mannerström är att fylla en sprits och sen enkelt sprits ut lagom stora bollar. Stek de sedan gyllenbruna i smör.
  2. Till servering: Rårörda lingon Gräddsås Pressgurka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.