Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liliannes snabba fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt går snabbt att tillaga och är mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär morötterna i slantar och purjolöken hackas smått. Fräs upp detta i olja. Lägg i fiskbuljontärningen. Häll i vatten så att grönsakerna täcks. Lägg därefter i det frusna torskblocket. Använd en gaffel och pilla sönder fisken eftersom den tinar. När detta är gjort strö dill över och häll i creme fraichen. Låt småputtra ett tag.
  2. Serveras med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.