Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime- och chiligravad lax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God sommarmat. Servera med sås och färskpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort alla ben på laxen men låt skinnet sitta kvar. Blanda salt, socker och peppar. Gnid in fisken med blandningen. Strö över limeskal och chili. Grava laxen 2 dygn i kylen. Vänd fisken ett par gånnger under tiden. Häll av vätskan från laxen och skär upp den i tunna skivor. Blanda allt till såsen och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pirkko 3 mars 2009

    Jättegott! Vi gör denna flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.