Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime -och chililax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En enkel och god laxrätt för både vardag och fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att tvätta limefrukten och riva skalet fint och pressa ur saften i en skål. Blanda crème fraiche och hackad spenat. Krydda med chilikrydda, salt och fem sorters peppar efter smak och tycke.
  2. Smörj en ungssäker form och bred ut crème fraichesåsen i botten. Lägg laxfiléerna ovanpå och sätt in i ugnen, 200 grader, i ca 20 minuter eller tills fisken är genomstekt och har fått fin färg.
  3. Ät med en god sallad och potatis, kokt, bakad eller rostade klyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.