Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime- och korianderaioli

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Suverän till grillad fisk!

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman senap och äggulor. Tillsätt oljan i en tunn stråle under kraftig vispning. Såsen ska tjockna till en majonnäsliknande konsistens. Rör ner limesaft, limeskal, pressad vitlök och koriander. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mikkimik 20 juli 2009

    Låter smarrigt. Ett litet inpass bara, varför ska det alltid vara koriander i alla tänkbara recept?! Kanske dippen skulle "höjas" med lite mer svenska kryddväxter? Pröva. Mikkimik

  • Annafbg 20 juli 2009

    Jag använder koriander för att jag tycker att det är väldigt gott. Gillar du inte koriander går det säkert utmärkt att använda andra kryddor. Hör gärna av dig när du har testat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.