Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime- och timjankyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marinera dagen innan så går rätten fort att tillaga. Bara att ställa in i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär upp filéerna i ena sidan och veckla upp dem. Lägg dem på en smord, eldfast form. Blanda salladslök, timjan, vitlök, limesaft, muscovadoråsocker, margarin, salt och peppar. Fördela blandningen på köttet. Täck med plastfilm och ställ i kylskåp i ett par timmar, gärna över natten.
  2. Sätt ugnen på 175°. Täck formen med aluminumfolie och baka i 20 minuter. Tag av folien och höj värmen till 250° och sätt in formen igen så att kycklingen får färg. Servera med t ex stekt ris med okra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.