Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limecheesecake med mango och kokos

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En enkel och snabbfixad kaka med krämig och god fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Kör kexen i en matberedare. Smält smöret. Blanda ner smöret med sirap och kardemumma i kexsmulet. Kör samman och platta ut i en pajform. Grädda pajen i ca 10 minuter mitt i ugnen tills pajskalet fått aningen färg. Ställ att svalna.
  3. Fyllning: Vispa Phialdelphiaost med yoghurt och florsocker till en slät blandning. Tvätta limen noga och riv ner skalet från 2 lime, spara lite till dekoration. Pressa ner saften från 3 lime och blanda. Fyll det kalla pajskalet med krämen. Plasta och ställ i kylen i ca 30 minuter.
  4. Rosta kokosen gyllenbrun i en torr panna. Skala och skär mangon i mindre bitar. Dekorera pajen med mangobitar, rostade kokosflingor och limeskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.