Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limefräsch cheesecake

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Även utan ugn går det att fixa ett läckert långpannebak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Krossa kakorna fint och blanda med smöret. Tryck ut massan i ett jämt lager i en liten långpanna. Låt stå kallt så att bottenen stelnar.
  2. Limkräm: Riv skalet av limen och pressa ur saften. Rör färskosten mjuk. Blanda med limeskal och saft. Vispa grädden. Rör grädde, florsocker och ost smtidigt. Fördela på kakbottnen, släta till ytan. Låt stå kallt.
  3. Garnering: Koka saften och gelésockret till gelé enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Häll blandningen över kakan. Låt stelna. Skär i bitar inför serveringen. Skiva limen tunt och garnera kakorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.