Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limefrisk jordgubbsbellini

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Allra godast med riktigt kallt mousserande vin. Purén kan förberedas flera dagar i förväg och förvaras i kylen. 100 kalorier per portion 0 g fett 0 g protein 4 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och snoppa jordgubbarna, värm dem i en kastrull. Mixa jordgubbarna med en stavmixer till en slät puré, låt svalna.
  2. Skubba limen i ljummet vatten, skär den i kvartar. Häll purén i glaset, tillsätt limen. Plocka och tillsätt myntablad. Fyll på med mousserande vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.