Lätt förrätt med lyxig känsla
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Putsa laxen och skiva den lövtunt. Riv pepparrot.
Skiva ciabattabrödet i långa tunna skivor.
- Lägg brödskivorna på en plåt, ringla över olivolja och salta lätt. Sätt in i ugnen i 5-15 minuter, tills de är torra, krispiga och gyllenbruna.
- Vispa crème fraiche hårt och vänd i pepparrot, salt och peppar efter smak.
- Blanda limejuice, olivolja, socker och salt på en djup tallrik. Doppa och lägg laxskivorna i blandningen. Låt ligga i minst 10 minuter, men inte längre än 30 minuter.
- Låt laxskivorna rinna av och lägg på tallriken. Gör ett ägg av pepparrotsmoussen, stick i ciabattachipset. Strö hackad gräslök på laxen. Peppra lite.
Publicerat den
4 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar