Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limekaka med mörk choklad

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En saftig och hållbar kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och rör i. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner. Vispa grädden och rör i tillsammans med limeskal och hackad choklad.
  3. Häll upp smeten i en smord och bröad form, 1 1/2 l. Grädda i 35-40 minuter. Låt svalna och glasera med florsocker utrört i limesaft. Strö över limeskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.