Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Den färska laxen får ett krämigt täcke med friska smaker och rökt lax som kulinarisk krydda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Lägg laxfilén på ett stort ugnssäkert fat. Krydda med salt och peppar.
  3. Finhacka den rökta laxen. Vänd ner lax, limeskal och basilika i crème fraiche. Hit kan du förbereda.
  4. Bred röran över laxfilén. Stek i övre delen av ugnen ca 20 min. Garnera med lime och färsk basilika.
  5. Servera ex med klyftpotatis och ugnsstekta grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Margareta Ekman 10 november 2009

    Den blev väldigt omtyckt och flera vill ha receptet. Enkelt och gott, kan det bli bättre

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.